Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Beheersplan

Voor nieuwe maar ook voor bestaande terreinen is het fijn als er een goed beheersplan is. Bij het beheer van terreinen is een van de belangrijkste dingen, dat er regelmaat in zit. Hierdoor blijft het aangelegde groen ook mooi en goed van kwaliteit. Een groene omgeving moet tenslotte jaren meegaan. Het is een investering in mens en omgeving. Voor het beheer van terreinen kunnen onderhoudsschema's worden opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door het onderhoud na aanleg uit te besteden creëert u een extra waarborg voor lang plezier van een groene omgeving.

Wij kunnen voor u na inventarisatie een dergelijk beheersplan opstellen. Het beheersplan omschrijft hoe het terrein, de groene ruimte, er over een aantal jaar uitziet en wat er voor nodig is om dit doel te bereiken. Het geeft meer inzicht. De beheervisie in het beheerplan heeft betrekking op de gewenste samenstelling van het (openbaar) groen en de kwaliteitsdoelstellingen voor de zichtbare en technische kwaliteit.

De wijze waarop het groen wordt beheerd en onderhouden is van invloed op de omgeving van de gebruikers van het terrein. Daarom is het belangrijk dat de verwachtingen over het kwaliteitsniveau waarop het groen wordt onderhouden duidelijk is en ook duidelijkheid is over de keuzes die gemaakt worden.