Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Onderhoud bedrijfstuin

Het onderhoud van tuinen bij bedrijven, bedrijfsterreinen, zorginstellingen etc. vergt een andere aanpak dan het onderhoud van een particuliere tuin. Het onderhoud vindt over het algemeen plaats op basis van een onderhoudscontract. In een dergelijk contract wordt duidelijk omschreven wat de basis is voor het onderhoud, wanneer het onderhoud plaats vindt en wat de verwachtingen mogen zijn. Uiteraard blijft er altijd de mogelijkheid om aanvullende werkzaamheden buiten de overeenkomst uit te voeren.

Onderhoud bij bedrijven richt zich meer op het zgn. zichtwerk, Het er voor zorgdragen dat de, bezoeker een goed beeld krijgt. Immers de tuin is een visitekaartje voor uw bedrijf.

Bij zorginstellingen is het voor het welzijn van de (tijdelijke) bewoner van belang dat er een goed onderhouden groene omgeving is. Maar ook voor het verzorgend personeel is het goed werken in een groene omgeving. Een goed onderhouden groene omgeving zal positief werken op het welzijn. Het stimuleer het contact met de wereld om hen heen.


Met opdrachtgevers waar wij bijvoorbeeld meerdere projecten in onderhoud hebben voeren wij regelmatig evaluatiegesprekken omtrent de voortgang van het onderhoud. Op deze manier blijven wij attent en kunnen wij snel inspringen op nieuwe situaties. Wij proberen en willen graag investeren in langdurige relaties met zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.