Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Terreininrichting

Sinds 2005 hebben wij ons ook toegelegd op terreinrichting en beheer. Het inrichten of herinrichten van openbare ruimte vergt een goede kennis van diverse specialismen. Van groot belang bij dergelijke projecten is, dat er goed wordt gekeken naar de wensen van bewoners en gebruikers. En uiteraard ook naar de uitvoerbaarheid van de plannen. Immers, een mooie groene omgeving heeft meerwaarde. Bewoners en gebruikers voelen zich er beter bij. Het is van belang dat de hoeveelheid groen en de kwaliteit van het groen goed op de functie van het terrein worden afgestemd.

Het ontwerpen en inrichten van een - meestal - grootschaliger project vergt flexibiliteit en bereidheid om mee te denken. Oplossingsgerichtheid. Een andere kijk op zaken. Goed projectmanagement is daarbij van belang. Overleg met projectontwikkelaar, bewonerscommissies en architecten zijn hiervan een onderdeel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Indien u een terrein wenst in te richten, of herinrichten, kunnen wij voor u het terrein in kaart brengen en de wensen inventariseren. Er kan een compleet ontwerp gemaakt worden en ook kan er door ons een bestek worden geschreven.

Uiteraard kunnen wij de gehele aanleg ook voor u verzorgen. Indien u het project door derden wenst te laten uitvoeren kunnen wij de uitvoering van het project voor u begeleiden.

Voorbeelden van uitgevoerde projecten zijn ontwikkeling tuin AG Bodaan/ De Duinkraal te Bentveld, binnentuin Henriette Roland Holst huis te Amsterdam Zuidoost, renovatie tuin Zuiderhout te Haarlem, inventarisatie tuinen Zorgbalans.