Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Aanleg

Een hovenier die tuinen aanlegt en dat goed wil doen is een vakman: een specialist.
Een vakman die van vele markten thuis moet zijn. Hij moet niet alleen weten welke plant waar moet, maar ook of dat muurtje wel haaks is gemetseld, die verlichting wel juist is aangesloten.
Natuurlijk is het zo dat niet iedereen alles kan. Daarom werken wij ook met een team van vakmensen. Is er een andere expertise nodig dan zorgen wij ervoor dat de juiste man ook op die plek aanwezig is. Het aanleggen van een tuin vergt goede organisatie; dus plannen en voorbereiden. Wij doen dat niet alleen door de juiste man op de juiste plaats te zetten, maar ook door een uitgebreid machinepark te hebben. De juiste machines en gereedschappen zijn voor een vakman onontbeerlijk.
Aanleg is tegenwoordig ook bijna het hele jaar rond mogelijk. Dit komt niet alleen door veranderende weersomstandigheden, maar ook door snellere infrastructuur. Bomen die bijvoorbeeld direct uit Italië worden aangeleverd. Er zijn ook meer variëteiten in materialen.


Hoveniersbedrijf Theo Denayere kan voor u een scala aan werkzaamheden in de aanlegsfeer verzorgen, waaronder het maken van vlonders, schuttingen, pergola’s en ander houtwerk, waterpartijen, vijvers en andere gerelateerde zaken zoals waterbollen en –vallen, plantenbakken, ornamenten etc. Bijna alles is mogelijk.