Hoveniersbedrijf Theo Denayere:

Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

UW TUINGELUK© IN HEEMSTEDE

Hoveniersbedrijf Theo Denayere: gerenommeerd Dutch Quality Gardens erkend tuinspecialist voor regio Heemstede

Wat kunnen wij u in Heemstede bieden?

U wilt comfort, privacy en een sterkere band met uw buitenruimte. Bovendien wilt u teleurstellingen voorkomen. Hoveniersbedrijf Theo Denayère is specialist op het gebied van tuin en buitenruimte: onderhoud, aanleg, renovatie, ontwerp en advies. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Een grote of kleine tuin, stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Het gaat om uw Tuingeluk© en wij helpen u daar graag mee.

Tuinspecialist met kennis van zaken

Hoveniersbedrijf Theo Denayère is gevestigd in Hillegom en een graag geziene specialist op de particuliere en zakelijke markt. Particulieren, midden- en kleinbedrijf, woonzorgcentra en woningcorporaties rekenen wij tot onze cliënten. De familie Denayère werkt meer dan 75 jaar als hovenier: grootvader, vader en nu zoon Theo. Inmiddels staat Theo dertig jaar aan het roer. Hoveniersbedrijf Theo Denayère staat voor kwaliteit op het gebied van onderhoud, aanleg, renovatie, advies en het ontwerp van tuin of buitenruimte.

Hoveniersbedrijf Theo Denayère werkt met vakbekwaam, goed opgeleid personeel en beschikt over een uitgebreid machinepark en goede gereedschappen. In ons team heeft ieder zijn eigen specialiteit. Op die manier werken de specialisten flexibel, zelfstandig en zo nodig naast elkaar.

Onze vaste ontwerper draagt zorg voor tekening en uitwerking. Heeft u zelf een tuinontwerp gemaakt of een tuinontwerper in de arm heeft genomen? Ook dan helpen wij u graag bij de realisatie van uw tuin. Dit gaat altijd in goede samenspraak.

Ontwerp

U wilt uw wensen goed vertaald zien bij het maken van een ontwerp. Een gesprek op locatie is hierbij het beste begin, waarna wij een schets, beplantingsplan of totaalontwerp voor u verzorgen.

Indien alleen een beplantingsplan nodig is, stellen wij dit graag samen. Naast vaste beplanting bieden wij originele plantschema’s met bol- en knolgewassen. Bollen die meerdere jaren terugkomen – verwilderingsbollen – zijn een mooie aanvulling op vaste planten.

Bij een totaalontwerp stellen wij een beplantingsplan op en leveren ontwerpen op verzoek in 3D en/of 3D animatiefilm. Deze ontwerpen bieden een realistisch beeld van de nieuwe droomtuin of buitenruimte.

Wilt u een voorproefje? Voorbeelden van door ons gerealiseerde tuinen vindt u bij projecten.

Onderhoud

Denkt u aan een voor- of najaarsbeurt voor de tuin, of laat u de heg of boom graag snoeien? Hoveniersbedrijf Theo Denayère biedt specialistische onderhoudsdiensten. Ons personeel is specialist in snoeiwerk, weet wat kan en moet en is opgeleid om ook fruitbomen te snoeien. Verticuteren, winterklaar maken, bemesten en onderhoud van uw gras, grasmaaien op gezette tijden: wij doen het voor u.

Voor flexibiliteit kunt u per onderhoudsbeurt een afspraak met ons inplannen. Heeft u weinig tijd dan is een contract met vaste afspraken ideaal voor u. Zo zijn wij u optimaal van dienst. U hoeft alleen te genieten van uw tuin. Puur Tuingeluk©.

Renovatie en advies

U wilt het anders. Renovatie van tuinen kan bestaan uit het aanpassen van beplanting, sierbestrating, comfort en toegankelijkheid van uw tuin of buitenruimte. Hoveniersbedrijf Theo Denayère plant begroeiing, legt het terras opnieuw aan, blaast de vijver nieuw leven in.

U wilt het veilig. Veel woningen grenzen in ons waterrijke land aan sloten of doorgaand water. Hoveniersbedrijf Theo Denayère heeft ruime ervaring met het maken van beschoeiingen en het aanleggen van vlonders. Ook maken wij tuin of buitenruimte graag kindvriendelijk en veilig.

U wilt het zelf doen. Indien u zelf werkzaamheden wil uitvoeren, kunnen wij u adviseren in plan en uitvoering.

Gratis schetsservice

Soms is een schets voldoende om verder te kunnen. U kunt bij hoveniersbedrijf Theo Denayère langskomen voor een professionele tuinschets. Deze schetsservice is geheel vrijblijvend en kost u ongeveer een uur. De gratis schetsservice bieden wij iedere eerste zaterdag van de maand en geschiedt enkel op afspraak. Plan direct een afspraak in op de website.

Bedrijfstuin en terreininrichting

Uw buitenterrein is uw visitekaartje. Hoveniersbedrijf Theo Denayère begrijpt dat dit vraagt om uitstraling en gebruiksgemak. Wij richten met plezier tuinen van woningcorporaties en woonzorgcentra in. Bedrijven en ondernemers kunnen rekenen op expertise bij een beheersplan voor bedrijfstuin of terrein, gladheidsbestrijding in de winter, aanleg, inrichting en onderhoud van elk buitenterrein.

De Tuinen van Appeltern & Dutch Quality Gardens

Hoveniersbedrijf Theo Denayère behoort tot Nederlands beste hoveniers – Dutch Quality Gardens - en is hiervoor geselecteerd door De Tuinen van Appeltern op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit. Wij hebben ons hierdoor laten inspireren en gunnen u hetzelfde. Kent u De Tuinen van Appeltern? Breng een bezoek aan Europa’s grootste tuininspiratiepark en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. Van modeltuinen, dagcursus en themafeest tot het jaarlijkse Tuinenfestival.

Aan de slag met uw wensen?

Graag bespreken wij alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Belt u ons voor het maken van een afspraak op telefoon 06-51409719 of stuur ons een e-mail theo@theodenayere.nl

Tot ziens in de tuin.

Daarom kiest u voor uw tuingeluk:

  • Hoveniersbedrijf met meer dan 75 jaar ervaring
  • Gratis schetsservice voor een professioneel ontwerp
»  Contact opnemen