Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Onderhoud

Binnen het tuinonderhoud zijn bij ons een aantal mogelijkheden. U kunt kiezen voor een voor incidentele najaars- of voorjaarsbeurt of voor een vast onderhoudscontract.

Maar ook binnen de vaste onderhoudscontracten zijn weer diverse mogelijkheden. Onderhoud is maatwerk. Onderhoud betekent echter ook dat u langer plezier van uw tuin hebt. Er dienen echter wel goede afspraken gemaakt te worden met de cliënt, over wat en wanneer en hoe vaak er gewerkt wordt in de tuin. Er moet duidelijk zijn wat wel en wat niet onder het contract valt. Een onderhoudscontract is dan ook niet een twee drie standaard uit de computer uit te draaien. Nogmaals onderhoud is maatwerk.

Hoveniersbedrijf Theo Denayere heeft veel expertise in huis. Dit blijkt ook uit de variëteit in opdrachtgevers, van particulier, grote woningbouwverenigingen, zorginstellingen tot financiële instellingen.

Met opdrachtgevers waar wij bijvoorbeeld meerdere projecten in onderhoud hebben voeren wij regelmatig evaluatiegesprekken omtrent de voortgang van het onderhoud. Op deze manier blijven wij attent en kunnen wij snel inspringen op nieuwe situaties.

Ouderwets is het principe misschien voor velen: maar de klant is toch koning. Wij proberen en willen graag investeren in langdurige relaties met zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.