Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

    

Tuingemak voert de boventoon dit jaar

Het is weer bijna lente, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Op 9 en 10 maart 2019 worden weer tuinadviesdagen georganiseerd in het grootste tuininspiratiepark van Nederland - De Tuinen van Appeltern. Ook wij zijn tijdens deze dagen als Appeltern Tuinexpert aanwezig en geven gratis tuinadvies. Je betaalt alleen entree voor toegang tot het park.

Neem zelf foto’s of een plattegrond mee, dat  zorgt ervoor dat jouw wensen en ideeën al schetsend kunnen worden besproken en betrokken in het advies. Met dit schetsadvies word je op weg geholpen om een tuin te creëren die goed bij jou past. Ook als je geen groene vingers hebt laten we je zien dat we samen een heel eind kunnen komen.

Tijdens de tuinadviesdagen wordt duidelijk welke keuzes het beste bij jouw tuin passen.

Daarnaast geeft Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, je allerlei tips en trucs op het gebied van je tuin. Ook worden de veelgemaakte tuinfouten besproken tijdens deze vermakelijke én leerzame dag. ‘Een tuin waarin je meer kunt genieten dan werken, dat wil toch iedereen? In Appeltern vinden ze dat het dan geen stenen tuin mag worden. Een tuin zonder beplanting is geen tuin’, zegt Ben van Ooijen. ‘En dan nog is het onderhoud heel goed regelbaar. Hagen die nauwelijks gesnoeid hoeven te worden, borders met makkelijke planten of een vijver die helemaal geen werk met zich mee brengt. Onze tuinexperts kennen alle trucs om gelukkig te worden in een tuin met zo min mogelijk werk.’
 
Op 1 maart wordt De Tuinen van Appeltern weer geopend. De voorjaarszon gaat weer schijnen, de bloemen gaan weer bloeien en de tuin ontwaakt uit zijn winterslaap. Het park met meer dan 200 voorbeeldtuinen is weer helemaal klaar voor de lente. Tijdens de tuinadviesdagen is er natuurlijk ook tijd om het park te bekijken, genoeg tijd om inspiratie op te doen dus.
 
Lijkt het je leuk om gebruik te maken van gratis schetsadviezen tijdens de tuinadviesdagen? Meld je dan aan via www.appeltern.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de tuinadviesdagen zijn erg geliefd bij tuiniers in het hele land. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 8 maart om 10:00 uur.