Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Onze teamleden

Theo Denayère

» Lees meerminder

Theo is sinds 1987 eigenaar van Hoveniersbedrijf Theo Denayere. Na jaren zelf meegewerkt te hebben, houdt hij zich voornamelijk bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering van het bedrijf. Hij verzorgt o.a. de tuinontwerpen en onderhoudt contacten met cliënten. Ook draagt hij zorg voor het maken van de offertes en administratie. Verder is Theo sinds 2009 bestuurder bij AB Flexkracht (www.abflexkracht.nl). Theo squasht graag in zijn vrije tijd.

Dennis Groenendijk

» Lees meerminder

Dennis is sinds 1995 bij Hoveniersbedrijf Theo Denayere in dienst. Hij heeft een opleiding tot vakbekwaam hovenier gevolgd in Oegstgeest. Dennis werkt voornamelijk in de aanleg. Hij heeft in de loop der jaren vele tuinen aangelegd. Dennis beheerst alle facetten van het vak die nodig zijn om een droomtuin aan te leggen. In zijn vrije tijd gaat Dennis graag vissen.

Jeroen Timmers

» Lees meerminder

Jeroen is sinds 2003 in dienst bij Hoveniersbedrijf Theo Denayere. Hij heeft de middelbare tuinbouwschool te Boskoop gevolgd. Jeroen werkt voornamelijk in de aanleg. Hij heeft vele tuinen aangelegd. Jeroen heeft alles in huis om uw tuin om te toveren naar een droomtuin. Hij is een allround vakman. Jeroen gaat graag uit eten in zijn vrije tijd.

Jan Teeuwen

» Lees meerminder

Jan is sinds 2003 bij Hoveniersbedrijf Theo Denayere in dienst. Hij heeft de MAVO te Heemstede gevolgd. Jan werkt zowel in het onderhoud bij particulieren als bij instellingen. Jan voert alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit. Jan heeft als hobby fotografie.

Andy de Graaf

» Lees meerminder

Andy is via een leerproject bij ons komen werken in 2016. Na zijn stage is hij nu in dienst getreden. Bijzonder is dat Andy door de wethouder van Haarlem was uitgenodigd om zijn arbeidsovereenkomst in haar bijzijn te ondertekenen. Andy houdt van aanpakken en werkt voornamelijk mee in het onderhoud. Andy houdt van voetbal.

Peter van der Wiel

» Lees meerminder

Peter is sinds 2007 bij Hoveniersbedrijf Theo Denayere in dienst. Hij heeft de agrarische school te Oegstgeest gevolgd. Peter werkt veelal bij instellingen en woningbouwverenigingen in het grotere onderhoud. Als hobby reist Peter graag met de trein door Nederland.

Ron Nagtegaal

» Lees meerminder

Ron is in februari 2018 in dienst gekomen. Ron heeft ruim 12 jaar als zelfstandig hovenier gewerkt. Daarvoor heeft hij al jaren ervaring opgedaan als hovenier. Hij heeft zijn opleiding gedaan op de tuinbouwschool te Overveen beter bekend als de Zocherschool. Hij zal binnen ons bedrijf op alle gebieden werkzaam zijn. Hij heeft vele tuinen aangelegd, maar ook onderhoud verzorgd. Ron is een veelzijdige en goede vakman. In zijn vrije tijd is Ron veel te vinden op de voetbalvelden als coach en trainer.

Silvia van der Meer

» Lees meerminder

Silvia werkt sinds 2005 bij Hoveniersbedrijf Theo Denayere. Silvia werkt op het kantoor en verzorgt o.a. de urenadministratie en facturatie. Zij regelt verder allerhande zaken op kantoor voor Theo. Silvia gaat in haar vrije tijd graag fietsen en wandelen.

Over ons

Het hoveniersbedrijf bestaat meer dan 75 jaar. Het werd opgericht door de grootvader van Theo Denayere in midden jaren ‘20. In die tijd werd er voornamelijk onderhoud verricht en mocht de tuinman alleen door de (dienst)achterdeur naar binnen om daar een kopje koffie met een kaakje te krijgen. Het gereedschap bestond uit een bakfiets en wat schoppen en harken. Door de jaren heen ging het bedrijf van grootvader naar vader en naar kleinzoon. In 1986 is het bedrijf overgenomen door Theo en werd de naam Hoveniersbedrijf Theo Denayere.

Intussen is de organisatie gegroeid. Aan het hoofd van het bedrijf staat Theo. Hij wordt ondersteund door een team van vakmensen. De organisatie is compleet en professioneel. Onze opdrachtgevers komen zowel uit het bedrijfsleven, de zorgsector als uit de particulierenmarkt. Onze teams van hoveniers zijn hierop ook samengesteld, zodat een ieder van onze cliënten de zorg krijgt die hij/zij verdient. Er is een onderhouds- en aanlegtak binnen het bedrijf, waardoor meer aandacht is voor de diverse specialismen binnen het hovenierswerk. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid en up to date machine- en gereedschapspark.

Ook hebben wij regelmatig stagiaires in het bedrijf. Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf. De opleiding van jonge mensen is belangrijk voor de gehele branche.

Al jaren zijn  Exclusief Geselecteerd door de Tuinen van Appeltern. Inmiddels is deze groep hoveniers overgegaan op een nieuwe naam: Dutch Quality Gardens. Ook zijn wij Tuingeluk Coach.

Wij hopen u hierdoor altijd net dat ietsje meer te kunnen bieden. Wij staan voor kwaliteit en bieden u dan ook gegarendeerd plezier van in en rondom uw tuin. 

In 2011 hebben wij op de locatie waar het ooit allemaal begon een nieuw bedrijfspand gebouwd. Dit was noodzakelijk omdat de oude locatie op de Zandlaan niet meer voldeed aan de huidige eisen en onze tweede locatie in Heemstede een andere bestemming kreeg, waardoor wij niet langer op die locatie konden blijven.

Het cirkeltje is daarmee mooi rond.