Hovenier Theo Denayere
Zandlaan 12, 2181 HS Hillegom
Telefoon: 06-51409719 / 0252-525960
E-mail: theo@theodenayere.nl

» Bezoek onze webshop

Klanten geven ons een: 9.0/10
» 21 individuele klantbeoordelingen

Bel voor een vrijblijvende afspraak
 0252-525960

Advies

Ook indien u alleen advies wenst over bepaalde tuinzaken, kunt u een afspraak maken met ons. U kunt hierbij denken aan onderhoudsadvies, inventarisaties, bemestingsadviezen, renovatie of aan de uitwerking van een door een derde verzorgd schetsontwerp. Ook advies omtrent boomverzorging en snoeien verzorgen wij graag voor u.

Als Tuingelukcoach® adviseren wij u graag over de vier basisvoorwaarden voor meer tuingeluk. Deze vier basisvoorwaarden bieden vaak een oplossing en kunnen soms tot direct resultaat leiden.

Gratis schetsservice
Ook verzorgen wij iedere eerste zaterdag van de maand een gratis schetsservice. Hebt u zelf geen idee hoe u uw tuin in wilt richten? Of heeft u wel een leuk idee, maar weet u niet hoe u dit idee in uw tuin kunt verwerken? Wij kunnen uw tuinschets eventueel later uitwerken tot een fraai tuinontwerp of een werktekening. Zowel een werktekening als een ontwerpplan kan gebruikt worden als leidraad voor de nieuwe tuinaanleg. U dient hiervoor wel van te voren een afspraak te maken.Maak een afspraak
Niet ieder advies is kosteloos, indien er kosten verbonden zijn aan de advisering zal dit van te voren met u besproken worden.

Afspraak maken »